Vernissage 27:e oktober, 17 -20

Vårt Kansli förvandlas till ett galleri under 27 oktober och 9 november.

Välkommen till vernissage vid Bröstcancerföreningen Amazonas lokaler, Frejgatan 56 i Stockholm, fredagen den 27:e oktober, kl. 17-20. Utställningen är även öppen helgen den 28:e-29:e oktober, kl. 12-16. Fram till 9 november är utställningen kvar i Bröstcancerföreningen Amazonas lokaler. Läs mer om fotografen Tania Waldemarsson:

”Mitt namn är Tania Waldemarsson. Jag har ett pågående fotoprojekt om kvinnor som har gjort en bröstoperation i relation till bröstcancer, vare sig de gjort det efter en bröstcancerdiagnos eller i förebyggande syfte. Vissa har valt att göra en bröstrekonstruktion medan andra har valt att bli platta.

I min egen släkt finns bröstcancer i flera led. Jag bär på en ärftlig ökad risk för bröstcancer och har därför genomgått en förebyggande mastektomi med direktrekonstruktion. Jag kände mig inte bekväm i min förändrade kropp, och ville möta andra kvinnor som också genomgått en förändring – och hoppas samtidigt att bilderna kan vara stöttande för andra kvinnor i liknande situation, att få se hur olika vi kan se ut. ”