EFT – Metod för stresshantering

Iréne Ödmark-Hall berättar om de upplevelser som ligger bakom hennes bok ”Trots att jag har cancer … om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness”. En berättelse som berör, och en bok som ger hopp och handfast stöd i ett utsatt läge.2018-02-06 Foto Iréne Ödmark-Hall

Iréne, symbolpedagog, mindfulnessinstruktör och EFT-terapeut, drabbades sommaren 2012 av bröstcancer. Hon ick då tillfälle att prova sina egna metoder i skarpt läge och kunde konstatera att de verkligen fungerade. Med EFT bearbetade hon diagnoschocken och oron att berätta för sina barn. EFT fick det infekterade såret i bröstet att äntligen läka ihop och lindrade också biverkningarna av
cellgifterna. Framför allt fick oron inget riktigt fäste i henne. EFT hjälpte henne fokusera sin energi där den verkligen behövdes – till att läka både kropp och själ.

Så här skrev Patricia Tudor Sandahl om boken: ”Genomtänkt, genomlevd och alltigenom intressant. Så tänker jag efter att ha sträckläst Iréne Ödmark-Halls personliga skildring av sin nedstigning i underjorden, sin färd upp mot ljuset och den metod, EFT (Emotional Freedom Techniques), som hon använde som stöd på vägen. Jag önskar att jag hade haft tillgång till denna bok då jag själv drabbades av cancer. Den hade säkert varit till god hjälp.”

Välkommen till en föreläsning som sätter fokus på livets skörhet och styrka. Förutom högläsning ur boken får du också en handfast introduktion till EFT – världens snabbast växande självhjälpsmetod – som med sina vänliga knackningar ovanligt effektivt hjälper oss släppa negativa tankemönster och känsloknutar så att vi kan återknyta till glädjen och lugnet inombords. För alla som vill påverka sin hälsa och sitt mående i positiv riktning.

Tid Tisdag 26 mars 2019 kl 18.00-20.00
Plats    BCF Amazona, Frejgatan 56
Ledare Iréne Ödmark-Hall, symbolpedagog, mindfulnessinstruktör och EFT-terapeut
Max antal 25 personer
Anmälan

VÄLKOMMEN!

Denna sida uppdaterades senast: 2019-06-28