Spring Rosa Bandet – loppet

Jag heter Barbara Albinger.
I februari 2021 fick jag bröstcancer. När världen rasade omkring mig, hittade jag inspiration i andras berättelser om att orka springa under och efter cancerbehandling. Jag sprang allt från 100 meter till 10 kilometer, trots att jag genomgick kemoterapi och strålning. Allt beroende på hur jag kände mig just den dagen. En vecka efter sista cytostatikabehandlingen sprang jag Rosa bandet loppet för att fira att jag levde. Två år efter min diagnos sprang jag, nu i juni, mitt första maraton i Stockholm.
Nu undrar jag om det finns några som vill springa Rosa-bandet-loppet den 24 september tillsammans mot bröstcancer och stötta Amazona?

Vi träffas på parkeringen vid Hammarbybacken, resp Hellasgården kl 10. Alla är välkomna att vara med oavsett erfarenhet eller ålder.

Tid

 

 

Lördag 26 augusti kl.10.00

Hammarbybacken

Tid

 

 

Lördag 2 september kl. 10.00

Hellasgården

Tid Lördag 9 september kl.10.00

Hammarbybacken

Tid
Lördag 16 september kl.10.00

Hellasgården

Denna sida uppdaterades senast: 2023-08-16