Sångmanifestation bröstcancer

Sangmanifest

Sångmanifestation för hopp och styrka i kampen mot bröstcancer!

BCF Amazona anordnar sångmanifestation som avslutning på bröstcancermånaden! Dela! Sprid! Bjud in alla dina vänner! Kom och sjung!  Vi sjunger sånger för livet för att sprida hopp, glädje och styrka i kampen mot bröstcancer. Vi kommer att sjunga tre sånger. På denna sida lägger vi ut länkar till texter och ljudfiler i god tid för den som vill peppa och öva i förväg. KLÄDSEL? Ta på dig ett valfritt rosa plagg eller rosa tillbehör. Vi hoppas på en stor uppslutning!

Tid: Lördag den 28 oktober kl. 15.00-15.30

Plats: Sergels Torg utanför kulturhuset

Länk till eventet på Facebook

Anmälan: Via Facebookeventet eller 

Klädsel: Ta på dig ett valfritt rosa plagg eller rosa tillbehör.

Vem får delta: Vem som helst är välkommen att delta! Du som är drabbad av bröstcancer, du som är anhörig eller vän till någon drabbad, eller du som inte är drabbad själv men vill delta och sjunga för livet. Du behöver inte ha någon som helst sångvana sedan tidigare. Vem som helst som tycker om att sjunga är välkommen att sjunga med.

Arrangörer: Bröstcancerföreningen Amazona i samarbete med Anna Morvall och Susanna Cederquist. Det genomförs som en del i Kulturhusets/Stadsteaterns nya satsning ”Idag på Plattan”.

Låt nr 1: ”Aldrig mer tystna”  

(”Quiet” skriven av MILCK och AG i svensk översättning). ”Aldrig mer tystna” är inte släppt på svenska (ännu). Nu finns en inspelning på ”Aldrig mer tystna” (”Quiet” med svensk text) tillgänglig för nedladdning för den som vill lyssna och öva inför lördag! Den är inspelad av Anna Morvall, Susanna Cederquist och Erik Thunberg precis det arrangemang som vi kör på lördag. Sjung, sjung, sjung!  

Låt nr 2: “Gabriellas sång”

Skriven av Py Bäckman och Stefan Nilsson. En text om att våga leva livet fullt ut. 

Låt nr 3: ”Med dig vid min sida”

(skriven av Sarah Dawn Finer och Mauro Scocco).

Länk till musiken på Spotify.  

Länk till vår affisch

Du kommer väl?

Bjud med familj, vänner, nära och kära. Gå gärna in i eventet på Facebook och klicka i att du kommer , så det syns hur många vi blir. Länken till FB-eventet. 

Dela gärna eventet på din Facebookvägg för att sprida till fler. Kom med och sjung för livet! Vår önskan är att vi blir flera tusen personer som sjunger.

Sjung upp hos Amoena!

Alla Amazonamedlemmar som planerar delta i sångmanifestationen mot bröstcancer är välkomna till Amoena på ett glas rosa bubbel för att komma i rätt stämning. Butiken är öppen 11-15 –  Bubbel serveras från 13! Olof Palmes gata 14IMG_6126

Prata gärna med oss i BCF Amazona!

Vi som jobbar på BCF Amazona har Rosa Västar så att ni lätt känner igen oss.

VÄLKOMNA!

Denna sida uppdaterades senast: 2018-03-13