Samtalsgrupp spridd bröstcancer

Öppen samtalsgrupp – Att leva med spridd bröstcancer

När allt ska vara över får man ett nytt cancerbesked.

De medicinska behandlingarna är under kontroll, men tankarna, oron och mer existentiella aspekter behöver också få plats. Kan jag lita på livet igen, jag som inte vet hur framtiden ser ut? Det är nu du behöver få möta andra som delar dina erfarenheter.

I vår samtalsgrupp ”Att leva med cancer” kan du, tillsammans med andra kvinnor, känna igen dig, hitta nya strategier, inspireras och hitta en gemenskap trots din sjukdomsbild.

Vi talar om förhållningssätt, arbetar med symboler och avslappning, delar erfarenheter och låter oss inspireras kring hur vi kommer vidare och blickar framåt. Helt enkelt hittar tillbaka till energi i både kropp och själ, där livsgnista, gemenskap och glädje är viktiga ingredienser.

Carolina Welin har sin utgångspunkt i det existentiella temat och hon är också samtalsledare för den här gruppen.

Vi har flera grupper för detta och grupperna är öppna och det blir minst sex träffar i varje grupp. Detta för att nya deltagare ska få en chans att komma med i gruppen. När du anmäler dig får du ett klippkort och du kan delta sex gånger under hela året.

Leva 1  Onsdagar kl. 14.00 – 16.00
Startdatum Onsdag 23 januari och följande datum
Onsdag 13 feb, 6 mar, 27 mar, 24 apr, 22 maj
 Plats  BCF Amazona, Frejgatan 56 i Stockholm
 Anmälan LEVA1  
Leva 2  Torsdagar kl. 14.00 – 16.00
Startdatum Torsdag 24 januari och följande datum
Torsdag 14 feb, 7 mar, 28 mar, 25 apr, 23 maj
Plats BCF Amazona, Frejgatan 56 i Stockholm
Anmälan LEVA 2
Pris Deltagandet kostar 850:- inklusive kaffe/te och smörgås. Då har du rätt att medverka sex gånger under terminen. Vill du gå flera gånger får du köpa ett nytt klippkort. Om du ej är Amazonamedlem är priset istället 1 225:- per termin.
Samtalsledare Carolina Welin, Dipl psykosyntesterapeut MOW hälsaMobil 070-651 10 90.
Även återhämtning i grupp.

Du har möjlighet att delta i flera aktiviteter som är avsedda speciellt för dig med spridd bröstcancer. Bl.a. erbjuder vi er flera olika temaeftermiddagar tillsammans med läkare och forskare. Vi erbjuder er även egen LEVA-vecka på Masesgården, retreater på Sigtunastifelsen, inspirationsträffar på Rosendal och matinspirationsluncher. Allt är kraftigt subventionerat av BCF Amazona med hjälp av olika bidragsgivare.

Anmälan  i första hand via anmälningsknappen ovan eller info@amazona.se

Välkommen!

Denna sida uppdaterades senast: 2018-12-29