Ladies in Pink – kör

Johanna Börjeson är sångerska, sångpedagog och körledare. Hon driver sångstudion Singers’ Corner på Södermalm och leder JBM Sången-semble, projektkörer och friskvårds- körer på flera företag i Stockholm.Johanna Börjeson
Våren 2019 fick Johanna sin bröstcancerdiagnos. Efter avslutad cytostatikabehandling och mastektomi har Johanna haft en önskan att bidra genom att berätta om sin sjukdomsresa och hon har gjort en årlig konsert med insamling till Rosa bandet-kampanjen. I år blir det fjärde gången och Johanna hoppas på att få dela scenen med en stor kör & gästande solister.
Hösten 2021 började Johanna träna med Amazona och det var i mötet med de andra kvinnorna i gruppen som idén med en kör för Amazonas medlemmar kläcktes. Det finns forskning som visar att den som sjunger i kör mår bättre, blir mer avslappnad och Normalmskyrkanpiggare. Att sjunga i kör är roligt och energigivande, och det finns flera goda hälsoeffekter: andningsträning, stimulering av hjärtat & träning för stora muskelgrupper. Dessutom stimulerar sång flera kemiska processer i kroppen, som t ex produktionen av oxytocin och frigörande av dopamin som får oss att känna glädje.

Kurs 1 Torsdagar kl.10.30 – 11.30

start 18 januari, 8 ggr

Kurs 2 Torsdagar kl.10.30 – 11.30

start 21 mars, 7 ggr

Plats Medborgarskolan, Hagagatan 23 A
Ledare Johanna Börjeson
Pris  300 kr för medlemmar, 625 kr ej medlemmar

Denna sida uppdaterades senast: 2024-01-03