Retreat spridd bröstcancer

Ro i själen – återhämtning på Sigtunastiftelsen 18 – 20 april 2018. OBS nu tre dagar! I samarbete med MOW Hälsa

utsikt-fran-fonster-600x370

Nu har vi möjlighet att erbjuda dig som är med i någon av våra LEVA-samtalsgrupper att komma på en två dagars retreat med fokus på själslig återhämtning. Platsen vi valt är som hämtad från Italien och arkitekturen är inspirerad av husen i Toscana.

På Sigtunastiftelsen är andlighet och inspiration en del av verksamheten och i skydd av historiens vingslag och hundraåriga traditioner vet vi att miljön är som klippt och skuren att hjälpa besökaren till  själslig ro.

Under tre dagar, fredag förmiddag till söndag eftermiddag, stannar vi med oss själva och varandra, får tid för att fördjupa samtalet och dela reflektioner. Du lyssnar in kroppens signaler, får lite mer utrymme för dig själv och dina funderingar. Temat är livsmod, självinsikt och andlighet med syfte att erövra en plats av ro i själen.

Vi kommer att vara kreativa och kommunikativa. Med en bra blandning av guidade meditationer, rörelse, musik, bild och text kommer vi att hjälpa insidan att komma till uttryck. Att mötas är att utvecklas, ögonblick av gemenskap och samhörighet bär vi med oss i hjärtat för alltid.

När vi är trötta och vill dra oss undan har vi som svårast att ta emot kärlek och öppna oss för gemenskap. Samtidigt är det ofta i dessa stunder som vi längtar efter en hjälpande hand. Tanken är att du ska åka hem med en högre livsnärvaro och förstärkt självkänsla, tillit, om du så vill.

Ledare för återhämtningsdagarna är Carolina Welin med lång erfarenhet av återhämtning och rehab för personer med spridd bröstcancer.

Inkvartering sker i enkelrum med dusch/wc. Ankomst måndag förmiddag och hemresa onsdag eftermiddag. I priset ingår luncher, middagar samt för- och eftermiddagskaffe.

Retreat Sigtuna spridd bröstcancer våren 2018
Tid    Onsdag 18  – fredag 20 april 2018.
Antal deltagare
10-12 personer
Plats

Sigtunastifelsen, Manfred Björkquists allé 4, Sigtuna

Ledare Carolina Welin, MOW Hälsa, www.mow.se
Anmälan
Sista anmälan Sista anmälningsdatum 30 mars 2018.
Förtur

Deltagare i Amazonas samtalsgrupper för spridd bröstcancer har förtur till dessa platser.

Subvention Kursen är subventionerad av BCF Amazona och Sigtunastiftelsen.
Pris 2 200 kr per person. Priset är subventionerat av BCF Amazona och Sigtunastiftelsen.
Fondbidrag

Curo kan ge bidrag om din inkomst inte överstiger ett visst belopp. Du ansöker själv om bidraget och om det beviljas lämnar du intyget från CURO till Carolina Welin, MOW Hälsa, vid ankomsten till Sigtuna. Bidraget sökes hos www.curo.nu.

Denna sida uppdaterades senast: 2017-12-28