Retreat spridd bröstcancer

Ro i själen – återhämtning på Sigtunastiftelsen i samarbete med MOW Hälsa 15 – 17 maj 2023

utsikt-fran-fonster-600x370

Nu har vi möjlighet att erbjuda dig som lever med spridd bröstcancer att komma på vår retreat måndag – onsdag med fokus på själslig återhämtning. Platsen vi valt är som hämtad från Italien och arkitekturen är inspirerad av husen i Toscana.

På Sigtunastiftelsen är andlighet och inspiration en del av verksamheten och i skydd av historiens vingslag och hundraåriga traditioner vet vi att miljön är som klippt och skuren att hjälpa besökaren till  själslig ro.

Under tre dagar, onsdag förmiddag till fredag eftermiddag, stannar vi med oss själva och varandra, får tid för att fördjupa samtalet och dela reflektioner. Du lyssnar in kroppens signaler, får lite mer utrymme för dig själv och dina funderingar. Temat är livsmod, självinsikt och andlighet med syfte att erövra en plats av ro i själen.

Vi kommer att vara kreativa och kommunikativa. Med en bra blandning av guidade meditationer, rörelse, musik, bild och text kommer vi att hjälpa insidan att komma till uttryck. Att mötas är att utvecklas, ögonblick av gemenskap och samhörighet bär vi med oss i hjärtat för alltid.

När vi är trötta och vill dra oss undan har vi som svårast att ta emot kärlek och öppna oss för gemenskap. Samtidigt är det ofta i dessa stunder som vi längtar efter en hjälpande hand. Tanken är att du ska åka hem med en högre livsnärvaro och förstärkt självkänsla, tillit, om du så vill.

Ledare för återhämtningsdagarna är Carolina Welin med lång erfarenhet av återhämtning och rehab för personer med spridd bröstcancer.

Inkvartering sker i enkelrum med dusch/wc. Ankomst måndag förmiddag och hemresa onsdag eftermiddag. I priset ingår två frukostar, två luncher, två middagar, för- och eftermiddagskaffe.

Retreat Sigtuna spridd bröstcancer 2023
Tid    Onsdag 15 maj – fredag 17 maj 2023
Antal deltagare
12 personer
Plats

Sigtunastifelsen, Manfred Björkquists allé 4, Sigtuna

Ledare Carolina Welin, MOW Hälsa, www.mow.se
Anmälan Anmälan registreras i turordning och ska kompletteras med en Ansökningsblankett
Sista anmälan Sista ansökningsdatum 30 mars 2023.
Subvention Kursen är subventionerad av BCF Amazona och Sigtunastiftelsen.
Pris 500 kr per person.

Denna sida uppdaterades senast: 2023-01-05