Skrivarworkshops med Marianne Goldman

Du som har genomgått eller går igenom en bröstcancerbehandling, vill du skriva av dig dina upplevelser? I förhållande till den vård du fick, till dina nära och kära eller dig själv under behandlingstiden? Eller berätta om hur du som färdigbehandlad förväntas vara glad och käck och stark? Kanske har krisen helt enkelt väckt en skrivarlusta i dig – minnen, fantasier, tankar som går bortom bröstcancern. Personligen är jag övertygad om att kreativitet är ett sätt att hålla sig frisk.

Under mina workshops blandar vi högt och lågt. Fritt skrivande och olika tekniker. Du får möjlighet att hitta fram till din särskilda smärtpunkt eller ditt tema. Min styrka som workshopledare brukar vara att snabbt fånga upp detta.

Jag formar workshops efter varje deltagares erfarenhet och håg. Såväl du ”nybörjare” som aldrig deltagit i mina kurser eller du som varit med förut är välkommen. Du skriver utifrån var du befinner dig nu.

Vi träffas under tre lördagsförmiddagar med två veckors uppehåll. Detta för att du ska få känna på att vara inne i en skrivarprocess och utveckla ditt skrivande. Det är önskvärt att du deltar i alla tre förmiddagarna/workshops både för din egen skrivprocess och gruppens. Däremellan skriver/övar du hemma på det vi har kommit fram till var viktigt för dig.

Marianne Goldman har mångårig erfarenhet av att leda skrivarworkshops, arbetar också som privat skrivarcoach och samtalsterapeut (diplomerad psykosyntesterapeut och symboldramaterapeut).

Välkomna!

Datum

Ingen kurs planerad

Tid kl 9.00 – 12.00
Plats    BCF Amazona, Frejgatan 56
Pris 600 kronor för kursen som inkluderar tre kursdagar för BCF Amazonas medlemmar. 975 kronor för övriga deltagare. Lunch ingår ej.
Max antal Max 10 deltagare min 6 deltagare.
Ledare Marianne Goldman som har mångårig erfarenhet av att leda skrivarworkshops, arbetar också som privat skrivarcoach och samtalsterapeut (diplomerad psykosyntesterapeut och symboldramaterapeut)
Anmälan Skriftlig anmälan till info@amazona.se eller via kupong i Amazonabladet.

Denna sida uppdaterades senast: 2017-08-05