Kurs – Rosendal

Inspiration på Rosendals Trädgård

Vi fortsätter vårt tema med gröna inspirationsdagar. Eftersom vi inte längre får fondbidrag för dessa träffar tar vi en avgift på 350 kronor.

Deltagandet kostar 350 kr för Amazonas medlemmar. För icke medlemmar är priset 725 kr per tillfälle. Du får då blomsterarrangemang värt 300 kronor som du kan ta med dig hem samt kaffe/the och matnyttig smörgås. För deltagare med spridd bröstcancer är deltagandet gratis och ni är välkomna flera gånger till dessa kurser.

Det blir samtal kring livskvalitet och meningsfullhet. Därefter får gruppen arbeta praktiskt med händerna och inspireras av miljön i trädgården och växthuset.

Genom BCF Amazona har du möjlighet att för 350 kronor delta i denna aktivitet och samtidigt skapa ett trevligt arrangemang med växter som du tar med hem.

Välkommen till Rosendals vackra trädgård!
www.rosendalstradgard.se

Datum

 Måndag 18 mars kl. 13.00 – 16.00

Anmälan Anmäl dig i första hand här på denna sida alternativt via mail till info@amazona.se . Vi behöver skriftlig anmälan med personnummer till alla kurser. Säkerställ att du får en bekräftelse från oss.

Följande uppgifter måste du lämna:

  1. Fullständigt namn och adress
  2. Personnummer
  3. Telefonnummer där vi kan kontakta dig
Plats Rosendals Trädgård, Rosendalsterassen 12 i Stockholm.
För vägbeskrivning se: rosendalstradgard.se
Pris 350 :- för Amazonas medlemmar. För icke medlemmar är priset 725 kr per tillfälle. För deltagare med spridd bröstcancer är deltagandet gratis.
Max antal Max 20 deltagare.
Ledare

Carolina Welin, Dipl Psykosyntesterapeut PsA, Dipl Psykosyntescoach PsA.

 

Denna sida uppdaterades senast: 2018-12-29