Kurs – Rosendal

Inspiration på Rosendals Trädgård

Vi fortsätter vårt tema med gröna inspirationsdagar. Under hösten 2017 erbjuder vi våra medlemmar en härlig inspirationskurs på Rosendals Trädgård. Eftersom vi inte längre får fondbidrag för dessa träffar tar vi en avgift på 450 kronor.

Deltagandet kostar 450 kr för Amazonas medlemmar.
För icke medlemmar är priset 825 kr per tillfälle. Du får då flera blomster-arrangemang värda 300 kronor som du kan ta med dig hem samt kaffe/the och matnyttig smörgås. För deltagare med spridd bröstcancer är deltagandet gratis.

Det blir samtal kring livskvalitet och meningsfullhet. Därefter får gruppen arbeta praktiskt med händerna och inspireras av miljön i trädgården och växthuset.

Genom BCF Amazona har du möjlighet att för 450 kronor delta i denna aktivitet och samtidigt skapa ett trevligt arrangemang med växter som du tar med hem.

Välkommen till Rosendals vackra trädgård!
www.rosendalstradgard.se

OBS nya datum
Dagtid

Måndag 2 oktober 2017 kl. 13.00 – 16.00

Anmälan Anmäl dig i första hand här på denna sida alternativt via mail till info@amazona.se . Vi behöver skriftlig anmälan med personnummer till alla kurser. Säkerställ att du får en bekräftelse från oss.

Följande uppgifter måste du lämna:

  1. Fullständigt namn och adress
  2. Personnummer
  3. Telefonnummer där vi kan kontakta dig
Plats Rosendals Trädgård, Rosendalsterassen 12 i Stockholm.
För vägbeskrivning se: rosendalstradgard.se
Pris 450 :- för Amazonas medlemmar. För icke medlemmar är priset 825 kr per tillfälle. Du får blomsterarrangemang värda 300 kr som du kan med dig hem samt kaffe/the och en matnyttig smörgås. För deltagare med spridd bröstcancer är deltagandet gratis.
Max antal Max 20 deltagare min 10 deltagare.
Ledare Carolina Welin dipl. psykosyntesterapeut dipl psyskosyntescoach

Denna sida uppdaterades senast: 2017-08-01