Kurs – Klassisk pilates

Klassisk Pilates är en träningsform som utövas för att kunna leva med en smärtfri och funktionell kropp. Träningen utförs med stor kontroll och teknik där du kombinerar styrka, rörlighet och balans. Övningarna genomförs på matta med egen kroppsvikt alternativt med redskap så som små bollar, rullar och magic circles.

Detta är en anpassad pilatesklass för dig som har speciella förutsättningar som t ex skador, sjukdom, nedsatt rörlighet och funktion samt smärtproblematik.

Vid speciellt svår problematik rekommenderas du att höra av dig i förväg så att ni gemensamt kan bestämma det bästa upplägget för just dig. Ibland är privatlektioner att föredra.

Kom och upptäck hur mycket pilates kan göra för dig!

Specialerbjudande för Amazonas medlemmar. 60 min fysisk screening där vi kartlägger din balans, koordination, styrka, kondition och rörlighet. Övningar och tester anpassas efter din hälsostatus. Kostnad 300:- (ord 700:-)

Fysisk screening bokas genom mail till: info@tullingehalsokalla.se Skriv Fysisk screening för Amazonas medlemmar, ditt namn, telefonnummer och mailadress så kontaktar vi dig för tidsbokning.

Kurs i klassisk pilates – inga kurser planerade
Dagkurs 
Kvällskurs 
Upplägg
1 timmes träning och sedan 30 min fika
Plats Tullinge Hälsokälla, Alfred Nobels Allé 214, plan 4, Tullinge
Instruktör Anna Ericson, Leg Naprapat/Pilatesinstruktör.
Anmälan Skriftlig anmälan till BCF Amazonas kansli info@amazona.se eller via kupong i Amazonabladet nr 3-2016.   Intresseanmälan registreras i turordning.
Subvention Kursen är subventionerad av BCF Amazona och Tullinge Hälsokälla.
Pris 950 kr för medlemmar i BCF Amazona. Priset inkluderar åtta kurstillfällen och fika.

Denna sida uppdaterades senast: 2017-08-05