Vandring och matinspiration med vilda örter

Välkomna till två inspirerande träffar där du får lära dig allt om vad vi kan plocka runt knuten i naturen och hur vi kan laga till dem i köket.

I vår kommer örtterapeuten Marie-Louise Eklöf att gästa vårt kök på Brännkyrkagatan. Hon har med sig vilda primörer från naturen och bjuder på sin kunskap och erfarenheter om hur vi kan använda dem i köket. Sedan kommer vi att laga tillsammans och avnjuta de gröna läckerheterna.

Veckan därpå gör Marie-Louise en gemensam, inspirerande vandring i Karlbergsparken då vi får lära oss att känna igen de vilda primörer som naturen bjuder. Då samlas vi hos Marie- Louise i Inspirabutiken på Rörstrandsgatan där hon bjuder på en grön drink innan vi ger oss ut på vandring i parken. Efteråt kan ni få tillfälle att titta runt och handla i butiken.

Middag Torsdag 16 maj, 17.00-21.00
Lunch För dig med spridd bröstcancer

Tisdag 17 maj, 11.00-14.00

Plats

Berit Paulsson håller sina kurser hemma i sitt eget kök på Södermalm,

Brännkyrkagatan 95B, 6 tr. T-bana Zinkensdamm. Portkod meddelas senare

Vandring

Torsdag 23 maj, 17.00-19.00

Plats

Inspira på Rörstandsgatan 42 T-bana St Eriksgatan

Ledare Berit Paulsson, samtalsterapeut, matskribent

Marie-Louise Eklöf är väletablerad ört terapeut med engelsk och svensk utbildning i fytomedicin

Anmälan Anmäl dig i första hand här på denna sida alternativt via mail till info@amazona.se .
Pris Priset är 300 kronor per tillfälle för Amazonas medlemmar. Gratis för medlemmar med spridd bröstcancer. För övriga tillkommer 100 kronor.

Mat, dryck, recept och förkläde med rosa bandet ingår för nya deltagare. Avgiften betalas på plats. Vid utebliven avbokning utgår kursavgift.

Max antal

8 deltagare per matkurs och 16 deltagare på örtvandring. Vid stort intresse och platserna inte räcker till alla som anmält sig ges förtur till den som inte har deltagit tidigare på Berits matkurser.

 

Denna sida uppdaterades senast: 2019-01-07