Kurs – Kom igång med BungyPump

                            

Stavgång med fjädrande gåstavar och rörlighetsövningar lämpliga för bröstcanceropererade kvinnor.

Fjädrande gåstavar passar såväl helt otränade som mycket vältränade! Vid stavgång med rätt teknik aktiveras 90 % av kroppens muskler såsom lednära stabiliserande rygg- och magmuskulatur. Detta gör att du får en bra kroppshållning och avlastar ryggkotorna. Tester visar att du kan öka din förbränning jämfört med vanlig gång med upp till 77 %.

Syftet med kursen är att du under fyra träffar tränar in rehabövningar och stavgångsteknik för att sedan på egen hand eller med andra kursdeltagare kunna njuta av härliga stärkande stavgångspromenader.

Första tillfället är c:a 2 timmar. Vi träffas i BCF Amazonas lokal för fika. Karin informerar om olika typer av stavar och visar lite övningar innan vi beger oss ut och tränar. Andra och tredje tillfället ses vi i närheten av lokalen och vistas ute med rehabövningar och stavgång c:a en timme. Fjärde och sista tillfället avslutning hos BCF Amazona för summering och avslutning av kursen. Reservation för ändringar i programmet vid dåligt väder.

Start Måndag 10 september 2018 kl. 10.30.
Första och sista mötet är ca 2 timmar. 
Tid kl. 10.30 – 12.30
Antal gånger Gruppen träffas varje vecka fyra gånger
Plats    BCF Amazona, Frejgatan 56, Stockholm
Ledare Karin Wiik
Pris 390 kronor för BCF Amazonas medlemmar. Priset inkluderar hyra av stavar och fika vid första och sista träffen. Du kan efter kursen köpa stavarna till ett subventionerat pris. Pris för övriga deltagare är 765 kronor.
Max antal Vi kan max ta emot 10 personer
Minimum 5 deltagare per grupp
Anmälan
Anmälan Anmäl dig i första hand här på denna sida alternativt via mail till info@amazona.se . Vi behöver skriftlig anmälan med personnummer till alla kurser. Säkerställ att du får en bekräftelse från oss.

Följande uppgifter måste du lämna:

  1. Fullständigt namn och adress
  2. Personnummer
  3. Telefonnummer där vi kan kontakta dig

VARMT VÄLKOMMEN!

Denna sida uppdaterades senast: 2018-07-23