Bokcirkel

bokcirkelbildTycker du om att läsa – då kanske Amazonas bokcirkel är något för dig!

Vi är några stödpersoner hos BCF Amazona som har  startat en bokcirkel tillsammans med er som är intresserade av att läsa och diskutera böcker. Vi tänker oss olika typer av lättläst skönlitteratur och att vi hinner läsa max 2 böcker under terminen.

Eftersom vi delar samma erfarenhet av att ha eller har haft bröstcancer är det givetvis fullt möjligt att vi även utbyter erfarenheter om det när vi träffas och diskuterar boken som vi har läst.

Våra diskussioner behöver inte vara särskilt märkvärdiga, det ska vara en trevlig stund och en okomplicerad gemenskap med varandra, var och en deltar på det sätt man själv känner sig bekväm i. Diskussionspunkter kan vara om handlingen i boken, karaktärerna, eventuell symbolik samt  om och vilka känslor boken väcker. Vid en uppstartsträff presenterar vi några bokförslag för er.

Tycker du detta låter trevligt och något för dig? Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt.

Tid Måndagar 18.00 – 20.00

5 september, 24 oktober, 28 november

Anmälan

Plats    BCF Amazona, Digitala möten
Pris 250 kronor inkluderar två st böcker samt förtäring vid de fysiska träffarna.
Max antal  10 deltagare
Ledare Ulrica Lindblom och Ing-Britt Karlsson

Anmäl dig i första hand här på denna sida alternativt via mail till info@amazona.se . Vi behöver skriftlig anmälan med personnummer till alla kurser. Säkerställ att du får en bekräftelse från oss.

Följande uppgifter måste du lämna:

  1. Fullständigt namn och adress
  2. Personnummer
  3. Telefonnummer där vi kan kontakta dig

VÄLKOMMEN! Hoppas att vi ses! 

Denna sida uppdaterades senast: 2022-08-10