Fysik aktivitet – med Leila Söderholm

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert, flitigt anlitad av företag, magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon inspirerat tusentals människor. Hon är 100 procent energi och använder humor, värme och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar. Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med mental och fysisk hälsa så har Leila en stor och djup kunskapskälla att ösa ur. Stress, medarbetarskap, sömn och hjärnhälsa är lika viktiga som kost och motion.
Leila kvalar in som Sveriges 100 mest populära föreläsare. Hon blev vald till årets hälsoinspiratör av svenska folket 2017 och nominerad till årets talare 2019. Leila Söderholm blå naglar ren Bild byline LennArt - kopia

När Leila drabbades av tarmcancer i december 2010 försvann inte gnistan – snarare blev hon än mer övertygad om att hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om. Leila vet både genom sin egen och andras erfarenhet hur betydelsefull helheten är för att orka hantera en tung vardag som svårt sjuk.
Det finns strategier och metoder vi kan använda för att hålla hjärnan pigg och kreativ. Hjärnans kemi styr dagligen de val vi gör och med kunskap om hur det påverkar precis allt så är det möjligt att utnyttja det och styra istället för att bli styrd.
Vi djupdyker i den nyaste forskningen om kropp och hjärna och översätter det till strategier i vårt dagliga liv som påverkar hur vi mår.
I över 20 års tid har Leila arbetat med stora hälsoprojekt på företag runt om i Sverige och tillsammans med duktiga experter testat, intervjuat och coachat personalen till att må sitt bästa jag. Det här har gett teamet en stabil kunskaps plattform som tydligt visar vad som påverkar vad.
Med mycket humor och konkreta exempel får vi lära oss hur det går att överlista hjärnan för att må så bra som möjligt.
Det går att lura belöningssystemet och se till att få draghjälp istället för att bli stjälpt.
Små förändringar ger stor effekt på hälsan, humöret och orken i vardagen.

• Vilka vanor behövs för att skapa en bra hjärnhälsa.
• Strategier och metoder som skapar glädje och engagemang.• Vad är återhämtning och hur får vi det att inte bli ännu ett ”måste”?
• Bra mat är näring som håller igång livsviktiga processer i kroppen.Svart Tshirt Byline Lina Eidenberg - kopia

• Varje minut gör skillnad – all rörelse som blir av, påverkar hälsan positivt.
• Pigg och smärtfri med enkla rörelser.
• De små förändringarna, ger oftast störst effekt.
• Hälsa är en helhet, sömn, relationer, mål och stress är lika viktiga som kost och motion.

Tid Onsdag 8 september 2021, 19.00 – 20.15
Plats BCF Amazona, Digital möte
Ledare Leila Söderholm
Anmälan  
Pris 40 kr för medlemmar, 150 kr för övriga

Denna sida uppdaterades senast: 2021-08-16