Kom-igång med Friskis & Svettis

I samarbete med Friskis & Svettis i Stockholm erbjuder vi en ”komigång”- kurs för våra medlemmar: ”Ostressad styrketräning med gruppkänsla”.
Passet hålls i en enskild del av träningsanläggningen, i Cirkelgymmet. I huvudsak består träningen av cirkelträning med övningar i både maskiner och funktionella övningar utan maskiner. Det blir ett s.k. kombinationspass som i första hand ska leda till förbättrad styrka och kondition.
Beroende på hur gruppen ser ut och vad de önskar kommer vi kunna lägga in andra träningsformer under några av tillfällena under perioden då vi kan fokusera mer på rörlighet och balans.

Ostressad styrketräning med gruppkänsla

Kombinera styrketräning i gymmet med gruppkänsla och du har Cirkelgym soft! Här tränar du hela kroppen med enkla gymmaskiner och redskap som kettlebells, gymband och fria vikter. Du får extra
tydlig guidning och tid att verkligen hitta in i varje övning.
Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren går igenom alla övningar. Efter uppvärmning är det dags för några varv i cirkeln. Gymmaskinerna gör det lätt att hitta rörelsen i varje övning. Ledaren hjälper till med tekniken och peppar dig genom passet. På Cirkelgym soft tränar du i ditt eget tempo; du behöver inte tänka på takten i musiken.
Fokusera och hitta rätt eller utmana och ta i. Starkt och stabilt från början till slut.

OBS! Du behöver inte vara medlem hos Friskis & Svettis!

 

Tid Onsdag kl.10.30 – 11.25

Start 19 oktober, 12 gånger

Ledare Stefan Ek
Pris 800 SEK för hela kursen
Plats Friskis & Svettis, City, Mäster Samuelsgatan 20,
Anmälan  

ladda ned

 

Denna sida uppdaterades senast: 2022-10-07