Frågeformulär Amazonas medlemmar

Kära medsyster, välkommen som medlem i BCF Amazona. Vi ser gärna att du lämnar några uppgifter om dig själv som kan vara av stort värde för föreningens arbete och även hjälpa oss att förbättra framtida kommunikation genom att skicka information till dig via E-post. Du besvarar endast de frågor som passar just dig. Alla nya medlemmar uppmanas att fylla i detta formulär. Gäller endast medlemmar, ej stödmedlemmar.

Några av frågorna är till för att vi ska kunna göra lämpliga urval när vi får olika typer av förfrågningar från journalister eller från vårdpersonal när de söker olika typer av patienter för att delta i studier.

Spara formuläret i din dator och skicka det som en bifogad fil till oss med E-post (info@amazona.se) eller skriv ut det och lämna in/posta det till vårt kansli.

Till att börja med kommer vi att använda oss av detta formulär för att bli medlem. På sikt kommer du även få möjlighet att själv direkt lägga in dessa uppgifter direkt i vårt medlemsregister. Allt för att underlätta administrationen för vårt kansli.

Ladda ner formuläret genom att klicka här. Om du har problem att öppna PDF-filen högerklicka först på den och spara ner det i din dator.

 

Denna sida uppdaterades senast: 2017-01-26