Digital Cirkelfys

DIGITAL CIRKELFYS, 40 minuter

Den digitala cirkelfysen är INDIVIDUELL träning i grupp och du kopplar enkelt upp dig via en zoomlänk i ditt hem eller var du än befinner dig i världen. Vi kommer träna hela kroppen och blanda styrka med några pulshöjande övningar med din egna kroppsvikt och gummiband.

I en trygg hemmamiljö kan du träna och skapa energi och glädje tillsammans med mig. Du slipper ta dig iväg och kan enkelt koppla upp dig hemma.

Vem är då jag som ska leda denna klass tillsammans med er? Kristin

Mitt namn är Kristin Pallman och är en levnadsglad 40-årig östgöte med tidigt stadie av Spridd Bröstcancer.

Jag har 15års erfarenhet som gruppträningsinstruktör på bland annat World Class i core, Les Mills Core, Booty, Spinning, aerobic och step-up men slutade instruera när jag insjuknade i bröstcancer 2017. Jag har sedan 2021 lett Cirkelfys digitalt med över 40 träningsglada cancersystar. Genom min egna cancererfarenhet skapar jag pass som är anpassade och ni får möjligheten träna i en trygg miljö tillsammans med andra i samma situation och mig.

Kom ihåg ”Rom byggdes inte på en dag” och ni har alla gått igenom en tuff resa. Det är därför inte konstigt om kraften och styrkan i er kropp inte är densamma som tidigare. Det tar tid att återhämta sig och bygga upp kraften i kroppen efter det ni gått igenom men tillsammans ger vi kroppen den kärlek den förtjänar och skapar en starkare kropp och knopp.

Tydliga instruktioner om hur du laddar ner appen samt hur du loggar in kommer innan start när du anmält dig.

Så tveka inte, investera i dig själv och anmäl dig redan idag. Varmt välkommen till en energifylld vår tillsammans med mig!!

Tid Torsdagar, kl.17.30 – 18.10, 12 tillfällen

7 september första tillfället

Plats Digitalt, Zoom Zoom
Ledare Kristin Pallman, Instruktör Cirkelfys
Föreläsare, Hälsoinspiratör, Diplomerad Kostrådgivare och Livstilsanalytiker
Anmälan   
Pris 450 kr för medlemmar

Kristin 2

Denna sida uppdaterades senast: 2023-07-26