Bli medlem

Medlemsavgiften är 375:- kronor per år. Enklast betalar du in medlemsavgiften till oss genom att sätta in 375:- kronor på vårt BG nr 5572-1229 eller PG nr. 436 84 79-4. Du kan också fylla i uppgifterna här nedan så kommer vi att skicka dig ett inbetalningskort. Enklast är dock att du uppger dessa uppgifter direkt vid inbetalningen till oss. Du blir registrerad som medlem när vi har erhållit medlemsavgiften.

Stödmedlemmar och familjemedlemmar välkomnas. De avgör själva om de vill ha vår tidning eller ej. Medlemsskapet är en viktig insats för att vi ska kunna fortsätta att erbjuda våra medlemmar ett stort utbud av aktiviteter och att vi kan fortsätta driva bröstcancerpatienternas frågor inom sjukvården. Vår uppgift är att ge röst och tröst.

 

Kära medsyster, välkommen som medlem i BCF Amazona. Vi ser gärna att du lämnar några uppgifter om dig själv som kan vara av stort värde för föreningens arbete och även hjälpa oss att förbättra framtida kommunikation genom att skicka information till dig via E-post. Du besvarar endast de frågor som passar just dig. Alla nya medlemmar uppmanas att fylla i detta formulär. Gäller endast medlemmar, ej stödmedlemmar.

Några av frågorna är till för att vi ska kunna göra lämpliga urval när vi får olika typer av förfrågningar från journalister eller från vårdpersonal när de söker olika typer av patienter för att delta i studier.

Spara formuläret i din dator och skicka det som en bifogad fil till oss med E-post (info@amazona.se) eller skriv ut det och lämna in/posta det till vårt kansli.

Till att börja med kommer vi att använda oss av detta formulär för att bli medlem. På sikt kommer du även få möjlighet att själv direkt lägga in dessa uppgifter direkt i vårt medlemsregister. Allt för att underlätta administrationen för vårt kansli.

Ladda ner formuläret genom att klicka här. Om du har problem att öppna PDF-filen högerklicka först på länken och spara ner filen i din dator. Detta är ett känt problem i flera moderna webläsare. Öppna sedan filen under hämtade filer i din dator och fyll i uppgifterna och skicka in dem till oss. 

Denna sida uppdaterades senast: 2017-01-12