Arkadiakliniken

Kliniken är stängd i Sverige, finns i Tyskland

Arkadiakliniken kombinerar komplementärmedicinska metoder med traditionell medicinsk behandling. Deras filosofi är att se till helheten av människan och att sätta igång kroppens självläkande förmåga. Kliniken har fått stänga och är numera flyttad till Tyskland. Du når deras hemsida genom att klicka här:

Arkadiakliniken är en integrerad behandlingsklinik som finns i Tyskland. De kombinerar komplementärmedicinska metoder med traditionell medicinsk behandling. Deras filosofi är att se till helheten av människan och att sätta igång kroppens självläkande förmåga.

Dr. Henning Saupe är medicinsk ansvarig läkare. Henning är svensktalande och är legitimerad allmänläkare med stort intresse för det naturliga och friska. Hans arbete är antroposofiskt orienterat. Kliniken erbjuder holistisk läkarkonsultation, helkropps- och lokalhypertermi, mikroskopisk blodanalys, magnetstimulering, rörelseterapi samt diet- och kostrådgivning. Man håller även kurser inom psykoonkologi som syftar till att stärka kroppens läkningsprocesser och immunförsvar genom mental träning. 

 

Källa: Arkadiaklinken

Denna sida uppdaterades senast: 2019-08-08